Vraagt niemand zich af waarom ?

 

 

fb_img_1476733949707

Vraagt eigenlijk NIEMAND zich af waarom hier duizenden groepen gelukzoekende, respectloze, ondankbare, agressieve, criminele niet-westerse immigranten naar binnen worden gehaald en onthaald worden met: gratis zorgverzekering (zonder eigen bijdrage), gratis woningen, gratis uitkeringen, gratis voedsel, gratis (merk)kleding, eigen multiculturele verenigingsgebouwen, waar ze zich kunnen “ontspannen”, gratis duurste smartphones, eigen (Sharia) woonwijken mogen oprichten die voor autochtonen zijn verboden, gratis daar hebben we het woord weer….. cursussen krijgen zoals kickboksen (om ons beter in elkaar te kunnen slaan), criminele handelingen begaan, zoals roofovervallen plegen, vrouwen verkrachten, mensen met kopschoppen of met een auto doden, bejaarden beroven, etc. etc., waarvoor zij milde straffen krijgen van islam-sympathiserende rechters, gratis rechtsbijstand van zakkenvullende op de staat terende extreem linkse advocaten, ongegronde vervolging eisen van mensen die hun bezit of dit land verdedigen tegen criminele moslims – meldpunten van discriminatie opzetten, terwijl hun geloofsbroeders mensen onthoofden en verbranden in overeenstemming met wat er in hun geloof gepredikt wordt. Als jihadist naar het buitenland vertrekken en hun uitkeringen doorbetaald krijgen terugkomen van een massamoordende missie en hier weer met open armen ontvangen worden en het risico van terroristische aanslagen hier worden gebagatelliseerd… Strikte eisen stellen zoals: het verbod op democratie, het verbieden van vrijheid van meningsuiting, verbieden van de rechten van vrouwen, andersgelovigen, andersgeaarden, enz., verbieden van cartoons, verbieden van honden, toestaan van halal slacht, eigen gebedsruimtes, gescheiden zwembaden en sportscholen, verwijderen van voor hen aanstootgevende symbolen zoals varkens kruizen, kerstbomen, enz. die alle grotendeels worden ingewilligd enz. enz.

2016-10-25-17-37-42_duitsland%20migranten%20probleem%2002b

WAT IS DE WARE OORZAAK WAAROM BOVENSTAANDE BARBAREN, DIE HET WESTERSE VOLK HATEN EN ER OP UIT ZIJN OM DIT VOLK TE VERNIETIGEN, BEWUST DOOR ONZE REGERINGEN MET HONDERDDUIZENDEN HIER BINNEN WORDEN GEHAALD EN IN ALLES WAT ZIJ EISEN WORDEN GESTEUND? Is er echt NIEMAND die deze vraag beantwoord wil zien ? https://eunmask.wordpress.com/2015/01/08/dit-zijn-de-echte-landverraders/

fb_img_1424377586111

Woorden als ‘islamofobie’ en ‘racist’ worden door islam en extreemlinks gebruikt om andersdenken het zwijgen op te leggen. Het zijn instrumenten om te demoniseren en karaktermoord te plegen, en dit kan resulteren in werkelijke moord en vernietiging van andersdenkenden en hun cultuur. Ondertussen is het nieuws elke dag dusdanig vol van berichten over destructie en moord uitgevoerd door moslims, dat je zou verwachten dat moslims eens kritisch naar zichzelf kijken en er blijk van geven al die moord en destructie af te keuren in plaats van te demonstreren tegen mensen die zeggen dat zij al die moord en destructie afschuwelijk te vinden. Verder lees je wat betreft de islam voortdurend berichten waaruit je kan opmaken dat moslims heel repressief intolerant denken over universele mensenrechten, moderne rechtsstaat, moderne wetenschap, onderwijs over Holocaust, zelfstandig denken en islamkritiek. Zodat je kan zeggen dat de islam een cultuur verbreidt van intimidatie en afbraak van juist het draagvlak voor mensenrechten, moderne rechtsstaat, enzovoort. En dit maakt dat veel andersdenkenden niet zo enthousiast zijn over die islam.

fb_img_1462271665212

Trieste kolerezooi is toch ook, het wordt tijd om eens wat politici onder hun kont te schoppen, het relaxte Nederland en Europa van m’n jeugd is volkomen naar de kloten gegaan. En dan opgescheept zitten met politici die nog in de ontkenningsfase zitten, gisteren nog eentje die het durfde te beweren dat er juist kansen waren met deze wilde invasie van gelukzoekers……..Iedereen die de islam niet zo vriendelijk vind en in strijd met onze vrijheid is een nazi en extreem-rechts…. die propaganda is inmiddels wel uitgewerkt.


Het zijn geen vluchtelingen ! Het zijn illegale immigranten, die ervoor kiezen om via clandestiene smokkelaars het systeem te omzeilen en ineens ‘rechten’ claimen zodra ze voet op Europese bodem zetten. Onmiddelijk uitzetten, en enclaves maken op het afrikaanse vasteland waar die mensen worden opgevangen. Oorlogsschepen worden ingezet om pal voor de Libische kust het emigrantenverkeer te regelen. Lees jonge gezonde moslimmannen een lift te geven naar de eeuwigdurende bijstand. En defensie maar mauwen dat ze meer geld nodig hebben voor de verdediging van Europa ! Hoe idioot kun je het bedenken. Het is haast van bijbelse proporties zoals men deze geseling ondergaat. Het getuigt van ruggengraat, eventueel van rubber, om zo diep te buigen voor alles wat men in dit land te slikken krijgt. In ieder land zou inmiddels wel haast de pleuris zijn uitgebroken. Maar niet in Nederland, land van schapen. We zien onze eigen ouders verkommeren in hun eigen stront in ‘verpleeghuizen’, we betalen ons alle kleuren van de regenboog aan belastingen. Gaan gebukt onder tienduizend wetjes, protocollen en regels die gemaakt zijn om vooral de brave burger kapot te maken/pesten. Mensen wachten soms jaren op een huurwoning, soms schrijnend, talloze bijstandsmoeders zien grijs van de zorgen hoe toch rond te komen.

screenshot_824

Maar dan: komen elk jaar tig ongeletterde gelukszoekers de grens over. Krijgen geld, vreten, huisvesting, graties medische hulp, cursussen, wasmachines, voorrang op de arbeidsmarkt, gratis juridische hulp en ga zo maar door. En dan hebben we het maar even niet over de culturele verrijking die deze mensen meebrengen. Want ‘bedankt’ hoor je maar zelden. Integendeel, eigenlijk zijn we in hun ogen een minderwaardig volk met het verkeerde geloof. Ik ga ze haast nog gelijk geven ook; ‘minderwaardig volk..’ Het is je reinste massochisme, anders kan ik niet verklaren waarom men massaal op partijen als D666, Pvda en Vvd SP GroenLinks stemmen blijft. Een beetje land met waardigheid, zelfrespect en dat weet waar de prioriteiten horen te liggen, zou hier toch meteen het ‘roer’ bij omgooien. Tijd voor revolutie ? Of moet er nog dieper door het stof  ?

12345591_775044909285055_2943777711851900158_n

Weet je wat ik nog VEEL erger vind is dat ons volk, onze cultuur, gewoon verwaterd terwijl de regio’s waar ze vandaan komen alleen maar homogener worden en blijven groeien, dus het is ook nog eens zinloos en maakt dat we straks gigantisch onderdrukt gaan worden. Ik wil ook het recht hebben om te kunnen leven in een samenleving die bij mij past(e) en verdomme, het is ons land, niets ingepikt, maar overgedragen door onze voorouders. Een heel klein gebiedje op de wereld en alleen omdat wij het dusdanig ingericht hebben dat het er goed toeven is (met bloed, zweet en tranen) moeten we iedereen maar binnen laten zodat die cultuur verdwijnt die daarvoor gezorgd heeft, en zodat wij ons straks moeten aanpassen aan iets waar niet aan te passen valt. Dit is geen immigratie meer, dit is culturele genocide, hetzelfde als wat de Chinezen deden en doen bij de Tibetanen, maar dan ook nog eens erger, want de culturen waar wij ons aan zouden moeten passen zijn totaal niet compatibel, iets met water en vuur…

10399985_350435611777140_5389492345432039870_n

We gaan verder….. Ik heb geen problemen met echte vluchtelingen, maar met: goudzoekers, criminele vluchtelingen, generaal pardonners, gezinsherenigingen, uitgeprocedeerden, die hier ons geld komen halen, En de hele linkse kliek die dit allemaal mogelijk maakt en in stand houden. Het Blijft allemaal maar neuken zodat ze de zieligheidsindustrie inkunnen en de kinderen gebruikt als reden…..Dat gaat allemaal ten koste van echte vluchtelingen, die waarschijnlijk het liefst terug willen naar het geboorteland en waar je geen last van heb.

fb_img_1436598604372

Ik zie het niet als onze morele verplichting om miljoenen buitenlanders die vervuld zijn van islamitisch gif op te vangen en levenslang te ondersteunen met belastinggeld. Het is onze morele verplichting om op de eerste plaats alle Nederlanders zoveel mogelijk te helpen. Of de jongeren die nauwelijks werk kunnen vinden en geen eigen woning kunnen aanschaffen/vinden want eigenvolk achterop de lijst.

 

fb_img_1444332069047

En dan durven politici met droge ogen te beweren dat er geld naar buitenlandse vluchtelingen moet gaan omdat zij er meer recht op zouden hebben. Ook al hebben ze nog nooit een cent belasting in dit land afgedragen. Het is van den zotte hoe deze linkse gutmenschen gemeenschapsgeld gebruiken alleen maar om aan te tonen hoe moreel superieur ze wel niet zijn. In bedekte bewoordingen kiest Europa gewoon voor het faciliteren van een massale volksverhuizing uit Afrika en het Midden-Oosten.

screenshot_17

De linkse geest van het politiek correcte denken blijkt zodanig diep genesteld in de hersenen van de Europaliërs dat het denkelijk een volkomen verloren onderneming is te proberen hier verandering in te brengen. Europa gaat naar de knoppen want de westerse cultuur en de etnische homogeniteit verdwijnen. En wat we er voor terugkrijgen is onenigheid, facties die elkaar bestrijden op grond van religie en etniciteit. We worden vervangen……. Onze kinderen en kleinkinderen zullen ons dankbaar zijn kuch kuch.

 

Ps: Kritiek op de sekte islam, die tussen de 280 en 670 miljoen doden inmiddels op zijn geweten heeft, is geen irreële angst zoals ‘fobie’ suggereert. Islamofobie is een verzonnen term om kritiek te smoren. Waarbij geweld en racisme, verboden in onze samenleving, en kritiek, toegestaan, op één hoop gegooid worden met het doel kritiek te verheffen tot geweld en racisme, waarmee er een reden is om die kritiek te verbieden. Maar er zijn ook mensen die weinig onderscheid maken tussen religie-kritiek en racisme. Zij spreken bijvoorbeeld van ‘islamofobie’, alsof weerzin tegen de islam per definitie kortzichtig en irrationeel is. Sterker nog: zij beschouwen kritiek op moslims als een vorm van racisme. Het probleem is inderdaad dat wij hier in Europa een gedegenereerd volkje zijn geworden. Twee wereldoorlogen hebben daar voor gezorgd. Dat heeft ons lamgeslagen. Er is al teveel bloed van jonge mannen vergoten op de slagvelden. Daarom beelden we ons nu al deccenia lang in dat er nooit geen oorlog meer zal komen en zijn achterover gaan leunen. Terwijl de nieuwe vijand al lang binnen onze grenzen is en inmiddels met 3 zetels zich in ons politiek systeem hebben genesteld. Het begrip Islamofobie is een politiek pressie-middel van een politieke groep die beweert een religie te zijn. Immers, zodra je de wetten van je religie op niet-gelovigen probeert te stempelen, overschrijd je de grens tussen persoonlijke religie en politiek. Het is mogelijk gediscrimineerd te worden op de puur persoonlijke keuze van religie, maar dit is niet hetzelfde als kritiek op politiek beleid.

Daar knelt de schoen met de Islam. Want de Islam profileert toch op het wereldpodium enkel als een politieke beweging die er openlijk naar streeft ieder mens haar wetten op te leggen. En als je daar geen zin in hebt, dan moet je in het verdomhoekje gezet worden als “Islamofoob”.

Ik ben geen Islamofoob. Ik heb geen angst, maar strijdvaardigheid. De echte Islamofoben zijn de mensen die hun eigen land en cultuur uitleveren aan vreemde machten onder politieke druk. Helaas zit dat in Nederland diep geworteld in het politieke stelsel.

En dan de vergelijking “Het Christendom” en de Islam vergelijken… Dat gaat ook niet zomaar op. Het christendom is d.m.v. een paar (bloederige) revoluties terecht gezet op de plaats waar ze thuishoort. Verstand is er niet bij, enkel gebrek aan macht door een beter onderwezen bevolking. Los daarvan kent het christendom van oudsher doctrines waarbij de tekst bestudeerd en geïnterpreteerd moest worden, een praktijk die haar eigen teloorgang in de loop van de tijd mogelijk heeft gemaakt. Zie de geschiedenis van de westerse filosofie.

Binnen de islam ligt dat iets anders: Herinterpretatie is niet toegestaan, de koran is onveranderlijk en dat is het. Dit gecombineerd met de strijddoctrines maakt de islam tot een soort molotov tegen elke vorm van beschaving, iets wat we vandaag de dag wereldwijd terug kunnen zien in regionen waar islamitische groepen zich vestigen. De vergelijking christendom vs. islam is in die zin een onterechte: Er zijn een aantal fundamentele verschillen in traditie, doctrine en theologische geschiedenis.

 

fb_img_1439797172639

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s